У Княжицького обговорюватимуть Десятинну церкву, у Безулик - політичні репресії (ЗМІНЕНО)

26 Травня 2011
13814
26 Травня 2011
14:48

У Княжицького обговорюватимуть Десятинну церкву, у Безулик - політичні репресії (ЗМІНЕНО)

13814
У Княжицького обговорюватимуть Десятинну церкву, у Безулик - політичні репресії (ЗМІНЕНО)

26 травня в ефірі політичного ток-шоу «Вечір з Миколою Княжицьким» на каналі ТВі обговорюватимуть тему: «Будівництво на фундаменті Десятинної церкви в  Києві». Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

У дискусії візьмуть участь народний депутат Святослав Олійник, активіст громадянської ініціативи «Збережи старий Київ» Ігор Луценко, науковий співробітник Інституту археології НАН України Віталій Козюба та журналіст Вахтанг Кіпіані.

 

Зазначимо, анонсовану участь Юлії Тимошенко в програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі перенесено на наступний четвер, 2 червня.

 

Тим часом в ефірі ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» обговорюватимуть права людини в Україні, резонансні справи та права звичайних громадян:

 

- Печерський правосудний суд: хто в нашій країні може розраховувати на суддівську справедливість?

 

- Боротьба з корупцією чи політичні репресії: чому колишня влада сьогодні опиняється за гратами?

 

- І знову вперед в Європу: чим стурбовані прихильники української євроінтеграції? Зловживання та газові угоди: в яку політичну гру грають з народом влада та опозиція?

 

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить на ТВі о 21.00, «РесПубліка з Анною Безулик» - на 5-му каналі о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду