Громадське телебачення Грузії надало прямий ефір лідерам опозиції

22 Травня 2011
22931
22 Травня 2011
14:52

Громадське телебачення Грузії надало прямий ефір лідерам опозиції

22931
Громадське телебачення Грузії надало прямий ефір лідерам опозиції
Громадське телебачення Грузії надало прямий ефір лідерам опозиції, які зібралися в суботу на акцію з вимогою відставки президента Михайла Саакашвілі, повідомляє «Інтерфакс-Україна»
 
Таку можливість учасники зібрання отримали після ультимативного звернення до керівництва громадського телебачення надати прямий ефір. 
 
«Це дуже мала, але перемога. Сьогодні у нас є шанс домогтися перелому і відсторонити антинародний режим. Ми закликаємо всіх громадян приєднатися до нашої акції», - заявила в прямому ефірі колишній спікер грузинського парламенту Ніно Бурджанадзе
 
Вона заявляє, що в Грузії розпочалася революція, у здійсненні якої опозиціонери обіцяють обійтися без підтримки Росії.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22931
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
квас
4742 дн. тому
Вот по этой причине у нас никогда не будет громадського телебачення . А то Юля прорвется в прямой эфир.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду