«Мега» покаже документальні проекти History Channel, BBC та «Первого канала»

20 Травня 2011
4792
20 Травня 2011
14:02

«Мега» покаже документальні проекти History Channel, BBC та «Первого канала»

4792
«Мега» покаже документальні проекти History Channel, BBC та «Первого канала»

Телеканал «Мега» покаже документальні проекти History Channel («Великі битви богів», «Зброєю людини»),  BBC ( «Хіросіма» ) та проект «Первого канала» «Теорія неймовірності». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Великі битви богів» (Clash of The Gods) виходитимуть з 23 травня у будні о 18:30. Цей проект присвячений персонажам міфології. «Зброя людини» транслюватиметься з понеділка до п'ятниці о 22:40. У програмі двоє ведучих - Джейсон Чемберс (Jason Chambers) та Біл Дафф (Bill Duff) подорожують світом, аби вивчити історію та походження різноманітних видів бойових мистецтв.

 

Фільм «Хіросіма» про військову операцію США проти Японії  вийде на «Мега» о 16:50. А «Теорія неймовірності» транслюватиметься з понеділка по четвер о 20:10. Це проект про  фантастичні явища природи та таємниці надприродних здібностей людини.

 

Нагадаємо, змагально-розважальний «Мега» у новому сезоні позиціонується як канал популярної документалістики «перший український розважальний науково-популярний телеканал». Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 6 квітня переоформила ліцензію «Мега». Формат каналу став просвітницько-розважальним зі збільшенням обсягу науково-просвітницьких і розважально-музичних програм і зникненням інформаційно-публіцистичних та аналітичних.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4792
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду