detector.media
20.05.2011 14:02
«Мега» покаже документальні проекти History Channel, BBC та «Первого канала»

Телеканал «Мега» покаже документальні проекти History Channel («Великі битви богів», «Зброєю людини»),  BBC ( «Хіросіма» ) та проект «Первого канала» «Теорія неймовірності». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Великі битви богів» (Clash of The Gods) виходитимуть з 23 травня у будні о 18:30. Цей проект присвячений персонажам міфології. «Зброя людини» транслюватиметься з понеділка до п'ятниці о 22:40. У програмі двоє ведучих - Джейсон Чемберс (Jason Chambers) та Біл Дафф (Bill Duff) подорожують світом, аби вивчити історію та походження різноманітних видів бойових мистецтв.

 

Фільм «Хіросіма» про військову операцію США проти Японії  вийде на «Мега» о 16:50. А «Теорія неймовірності» транслюватиметься з понеділка по четвер о 20:10. Це проект про  фантастичні явища природи та таємниці надприродних здібностей людини.

 

Нагадаємо, змагально-розважальний «Мега» у новому сезоні позиціонується як канал популярної документалістики «перший український розважальний науково-популярний телеканал». Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 6 квітня переоформила ліцензію «Мега». Формат каналу став просвітницько-розважальним зі збільшенням обсягу науково-просвітницьких і розважально-музичних програм і зникненням інформаційно-публіцистичних та аналітичних.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY