«Фермер шукає дружину» знизив частку слоту СТБ

13 Липня 2011
17658
13 Липня 2011
13:33

«Фермер шукає дружину» знизив частку слоту СТБ

17658
«Фермер шукає дружину» знизив частку слоту СТБ

12 липня прем'єра реаліті-шоу «Фермер шукає дружину» на телеканалі СТБ взяла рейтинг 1,58%, частку 6,77%, аудиторія 18-54, вибірка «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

За вибіркою «50 тис.+» показники проекту вищі - рейтинг 1,72%, частка 7,03%.

 

У порівнянні з буднями минулого тижня «Фермер шукає дружину» знизив частку слоту, адже за період 4-8 липня слот 20.00-21.00 мав частку 6,92% за «Вся Україна» та 7,53% за «50 тис.+» ( у цей час на каналі виходили: у понеділок - повтор «Україна має талант», у вівторок - «Правила життя», у середу - «Російські сенсації», у четвер - «Як вийти заміж з Анфісою Чеховою» та в п'ятницю - повтор реаліті «Холостяк»).

 

Також проект мав нижчі показники за середні каналу, адже середня частка СТБ минулого тижня (4-10 липня) становила 8,38% за «Вся Україна» та 9,15% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, реаліті-шоу СТБ «Фермер шукає дружину» виробляється за форматом The Farmer Wants a Wife компанії Fremantle Media. Керівником проекту стала Олена Романенко, ведучою - Ірина Борисюк. У першому випуску шоу під назвою «Фермер шукає дружину. Знайомство» були представлені 10 фермерів-претендентів на участь у проекті. Тепер жінки та дівчата, які зацікавились ними, матимуть змогу написати лист «своєму фермеру». За результатами відбору у проекті залишаться тільки п'ять фермерів, на адресу яких надійшла найбільша кількість листів. За їхньою участю виходитимуть випуски проекту в серпні.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17658
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду