Кабмін перерозподілив 32,5 млн грн на погашення боргів НТКУ

19 Травня 2011
18091
19 Травня 2011
08:38

Кабмін перерозподілив 32,5 млн грн на погашення боргів НТКУ

18091
Замість виробництва програм їх витратять на трансляцію
Кабмін перерозподілив 32,5 млн грн на погашення боргів НТКУ

Кабінет Міністрів перерозподілив 32,5 млн грн з державного бюджету для забезпечення цього року безперебійної трансляції програм НТКУ та погашення боргів за трансляцію, що накопичилися протягом минулих років. Відповідне розпорядження № 383-р від 11 травня оприлюднене на урядовому порталі.

 

Перерозподіл 32,5 млн грн відбудеться в межах загального обсягу бюджетних призначених, передбачених Державному комітету телебачення і радіомовлення, шляхом зменшення обсягу видатків розвитку за програмою «Виробництво телерадіопрограм для державних потреб» і збільшення обсягу видатків споживання за програмою «Трансляція телерадіопрограм, вироблених для державних потреб».

 

Нагадаємо, закон про державний бюджет на 2011 рік передбачав на «виробництво та розповсюдження телерадіопрограм для державних потреб» витратити 484,55 млн грн, на «трансляцію телерадіопрограм, вироблених для державних потреб» - 85,83 млн грн.

 

Як уточнив ТК заступник генерального директора НТКУ Артем Денисов, загалом на цей рік на трансляцію програм НТКУ необхідно понад 85 млн грн. (64,6 млн грн - за загальним фондом і 20,6 млн грн. - за спеціальним), у тому числі - 3,2 млн грн на погашення кредиторської заборгованості за 2010 рік. З попередніх років залишилася заборгованість за 2007 рік понад 2 млн грн., за 2009 рік - 11,2 млн грн. Крім того, необхідно 1,9 млн грн - на ретрансляцію програм НТКУ на територію Російської Федерації. У справі заборгованості за 2007-2009 роки тривають судові процеси, тому остаточну суму визначить суд.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18091
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду