Нацрада Азербайджану побачила провокацію в розповіді російського «Первого канала» про «Євробачення»

15 Травня 2011
12403
15 Травня 2011
15:20

Нацрада Азербайджану побачила провокацію в розповіді російського «Первого канала» про «Євробачення»

12403
Нацрада Азербайджану побачила провокацію в розповіді російського «Первого канала» про «Євробачення»

Національна рада телерадіомовлення Азербайджану вважає, що в ефірі російського «Первого канала» була «вірменська провокація» під час ефіру програми «Пусть говорят», присвяченої фаворитам фіналу «Євробачення-2011». Про це повідомляє Trend.az.

 

13 травня під час цієї трансляції Азербайджан було вказано в переліку країн, чиї шанси на перемогу є найвищими. Однак у заставці про Азербайджан було показано прапор Вірменії.

 

«Це може бути провокацією, організованою вірменами, які працюють на цьому каналі, щоб роздратувати азербайджанську аудиторію», - заявив 14 травня член Нацради Гафар Джабієв. Утім, він не виключає, що в ефірі могла бути технічна помилка, але це, на його думку, не додає каналу професійності: «Такий канал, як Перший, має організовувати свою роботу на професійному рівні. Не можна грати на нервах, почуттях мільйонів представників одного народу».

 

Як уже повідомляла ТК, переможцем «Євробачення-2011» став «Євробачення-2011» став дует із Азербайджану Ель/Нікі (Нігяр Джамал та Ельдар Гасімов) з піснею Running Scared, який здобув 221 бал.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12403
Читайте також
21.05.2011 10:58
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
10 498
16.05.2011 14:26
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
16 725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду