detector.media
15.05.2011 15:20
Нацрада Азербайджану побачила провокацію в розповіді російського «Первого канала» про «Євробачення»

Національна рада телерадіомовлення Азербайджану вважає, що в ефірі російського «Первого канала» була «вірменська провокація» під час ефіру програми «Пусть говорят», присвяченої фаворитам фіналу «Євробачення-2011». Про це повідомляє Trend.az.

 

13 травня під час цієї трансляції Азербайджан було вказано в переліку країн, чиї шанси на перемогу є найвищими. Однак у заставці про Азербайджан було показано прапор Вірменії.

 

«Це може бути провокацією, організованою вірменами, які працюють на цьому каналі, щоб роздратувати азербайджанську аудиторію», - заявив 14 травня член Нацради Гафар Джабієв. Утім, він не виключає, що в ефірі могла бути технічна помилка, але це, на його думку, не додає каналу професійності: «Такий канал, як Перший, має організовувати свою роботу на професійному рівні. Не можна грати на нервах, почуттях мільйонів представників одного народу».

 

Як уже повідомляла ТК, переможцем «Євробачення-2011» став «Євробачення-2011» став дует із Азербайджану Ель/Нікі (Нігяр Джамал та Ельдар Гасімов) з піснею Running Scared, який здобув 221 бал.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY