За крадіжку діагнозу Луценка на журналістів подадуть до суду

13 Травня 2011
21507
13 Травня 2011
13:33

За крадіжку діагнозу Луценка на журналістів подадуть до суду

21507
За крадіжку діагнозу Луценка на журналістів подадуть до суду

Копію документа про стан здоров`я Юрія Луценка «Народна самооборона» направила слідчому в особливо важливих справах ГПУ

 

Головний лікар Київської міської клінічної лікарні швидкої допомоги Олександр Ткаченко має намір подати до суду на журналістів за крадіжку висновку про стан здоров`я екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка. Про це пан Ткаченко повідомив в інтерв`ю газеті «Известия в Украине» (№ 82 від 13 травня).

 

«Хворий категорично проти, щоб про його здоров`я говорив хтось, окрім нього самого. Я взагалі з журналістами більше спілкуватися не хочу. Поки я спілкувався з депутатами, вони вкрали у мене з теки медичний висновок Луценка. Я ось тепер хочу дізнатися, хто цей злодій. Я з ними судитися буду», - сказав головний лікар.

 

Крім того, в інтерв`ю газеті «Сегодня» (№ 102 від 13 травня), повідомляє УНІАН, головний лікар спростував інформацію про звільнення психіатра Валентини Григорьєвої, яка розповідала журналістам про стан здоров`я Юрія Луценка. «Я нікого не звільняв», - заявив Ткаченко.

 

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, 11 травня депутат Верховної Ради від «Народної самооборони» Володимир Ар'єв на своїй сторінці у Facebook виклав копію документа про стан здоров`я Юрія Луценка, зазначивши, що одержав його від журналістів.

 

Потім фотокопію документа розповсюдила прес-служба «Народної самооборони».

У висновку головного лікаря, зокрема, зазначалося, що адміністрація лікарні повідомляє, що Луценко був доставлений 10 травня 2011 року до лікарні у стані середнього ступеня тяжкості. Документ адресований слідчому в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України Сергію Войченку. Фотокопія документа також була розміщена на сайті «Народної самооборони».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21507
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду