НРКУ транслюватиме концерт кобзарів до 150-ї річниці перепоховання Шевченка

13 Травня 2011
17149
13 Травня 2011
11:24

НРКУ транслюватиме концерт кобзарів до 150-ї річниці перепоховання Шевченка

17149
НРКУ транслюватиме концерт кобзарів до 150-ї річниці перепоховання Шевченка

21 травня о 15:15 Національна радіокомпанія у прямому ефірі транслюватиме на Першому каналі УР і на радіо «Культура» концерт «Кобзарі України - великому Кобзареві». Про це повідомляє прес-служба НРКУ.

 

Концерт, присвячений 150-й річниці перепоховання Тараса Шевченка на Чернечій горі, проходитиме у Великій концертній студії НРКУ. Організатори - НРКУ і Національна спілка кобзарів України.

 

«У виконанні кращих кобзарів та бандуристів - капели бандуристів Київського національного університету культури і мистецтв, тріо бандуристок Українського радіо та інших вітчизняних виконавців - звучатиме невмируще співане шевченкове слово. Серед учасників концерту очікується також відомий бандурист із Канади Віктор Мішалов», - анонсує прес-служба.

 

Концерт розпочнеться виконанням пісні «Реве та стогне Дніпр широкий», мелодія якої упродовж багатьох років є позивними Українсько7го радіо.

 

Нагадаємо, що 16-25 травня з нагоди 150-ї річниці перепоховання Тараса Шевченка на «Радіо Ера ФМ» звучатимуть твори Кобзаря у виконанні відомих українців.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17149
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду