detector.media
13.05.2011 11:24
НРКУ транслюватиме концерт кобзарів до 150-ї річниці перепоховання Шевченка

21 травня о 15:15 Національна радіокомпанія у прямому ефірі транслюватиме на Першому каналі УР і на радіо «Культура» концерт «Кобзарі України - великому Кобзареві». Про це повідомляє прес-служба НРКУ.

 

Концерт, присвячений 150-й річниці перепоховання Тараса Шевченка на Чернечій горі, проходитиме у Великій концертній студії НРКУ. Організатори - НРКУ і Національна спілка кобзарів України.

 

«У виконанні кращих кобзарів та бандуристів - капели бандуристів Київського національного університету культури і мистецтв, тріо бандуристок Українського радіо та інших вітчизняних виконавців - звучатиме невмируще співане шевченкове слово. Серед учасників концерту очікується також відомий бандурист із Канади Віктор Мішалов», - анонсує прес-служба.

 

Концерт розпочнеться виконанням пісні «Реве та стогне Дніпр широкий», мелодія якої упродовж багатьох років є позивними Українсько7го радіо.

 

Нагадаємо, що 16-25 травня з нагоди 150-ї річниці перепоховання Тараса Шевченка на «Радіо Ера ФМ» звучатимуть твори Кобзаря у виконанні відомих українців.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY