До Княжицького прийдуть Турчинов, Цимбалюк, Кабанов і Положинський

12 Травня 2011
8112
12 Травня 2011
16:49

До Княжицького прийдуть Турчинов, Цимбалюк, Кабанов і Положинський

8112
До Княжицького прийдуть Турчинов, Цимбалюк, Кабанов і Положинський

12 травня гостями програми «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі будуть заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов, голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, головний редактор журналу «ШО» Олександр Кабанов та лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Олександр Турчинов відповідатиме, зокрема, на питання, чи не боїться Юлія Тимошенко потрапити за ґрати і в якому стані перебуває її побратим, ув\'язнений народний самооборонець Юрій Луценко. Пан Цимбалюк розкаже, хто має відповісти за провокації та кров 9 травня 2011-го у Львові: влада, «Свобода» чи «Родіна».

 

Олександр Кабанов говоритиме з Миколою Княжицьким про культуру в Україні, фестиваль «Київські лаври» та сучасне мистецтво. А Сашко Положинський скаже, чому він не хотів на Майдані та не хоче зараз бути героєм України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8112
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду