СТБ також покаже фільм Кончаловського про касетний скандал

12 Травня 2011
11297
12 Травня 2011
12:08

СТБ також покаже фільм Кончаловського про касетний скандал

11297
СТБ також покаже фільм Кончаловського про касетний скандал

12 травня СТБ покаже фрагмент документального фільму Андрія Кончаловського «Битва за Україну» про касетний скандал.  Про це йдеться у телепрограмі каналу.

 

«Битва за Україну» демонструє маловідомі епізоди боротьби великих держав за Україну.

 

Трансляція відбудеться одразу після виходу «Вікон» та перед другою частиною шоу «Холостяк» о 22:20.

 

Як уже повідомляла ТК, 21 квітня цей фрагмент транслював телеканал ICTV. Тоді його показ узяв показники, вищі за середні по каналу: рейтинг 2,52%, частка 9,72% за вибіркою «Вся Україна» та рейтинг 2,84%, частка 9,93% за «50 тис.+», аудиторія 14-49 (дані надано компанією Gfk Ukraine).

 

Нагадаємо, вчора, 11 травня,  адвокати екс-президента України Леоніда Кучми Віктор Петруненко та Сергій Ульянов просили Генеральну прокуратуру долучити фільм Андрія Кончаловського «Битва за Україну» до матеріалів справи Кучми. На думку адвокатів, у фільмі є фактичні дані, які можуть бути доказами у справі, і тому Генеральна прокуратура має їх перевірити. Зокрема, це свідчення  суспільного діяча, керівника міжнародного Фонду громадянських свобод Олександра Гольдфарба щодо існування записів екс-співробітника державної охорони Миколи Мельниченка, які свідчать про те, що після зникнення Георгія Ґонґадзе Леонід Кучма був дуже занепокоєний і вимагав знайти журналіста. А також коментарі інших осіб, які, на думку адвокатів, свідчать про те, що пан Мельниченко використовував записи з корисливою метою, торгував державними інтересами України.

 

ТК звернулася до прес-служби СТБ із проханням прокоментувати, чому канал також вирішив транслювати фільм Андрія Кончаловського.

 

Як відомо, телеканали ICTV та СТБ належать зятю Леоніда Кучми Вікторові Пінчуку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11297
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду