detector.media
11.05.2011 16:47
На НТН і ТРК «Київ» стартували два проекти ESG

11 травня на каналах НТН та «Київ» стартували два ділових проекти комунікаційної групи ESG. Про це повідомила прес-служба ESG.

 

На НТН виходитиме програма «Легальний дохід», в основі якої бізнес-інформація, орієнтована в основному на чоловічу аудиторію: фінанси, автомобілі, паливо, страхування, регуляторні важелі, витрати, способи заробітку грошей, а також економічні розслідування, розкриття фактів зловживання у бізнес-сфері, історії майнових конфліктів і випадків недобросовісної конкуренції.

 

П\'ятихвилинна програма виходитиме з понеділка по п\'ятницю о 8:30.

 

На ТРК «Київ» виходитиме проект «Світ бізнесу» - програма про події в економіці ключових ділових центрів України, про урядові рішення, які впливають на бізнес у державі. У проекті висвітлюватимуться ділові події великих міст України, курси валют і ціни на бензин. Спеціальна рубрика програми присвячена технологічним новинкам.

 

«Світ бізнесу» виходитиме з понеділка по п\'ятницю о 8:55, 16:55 і 23:20 (хронометраж 5 хвилин). Підсумковий випуск - у неділю о 21:25 (хронометраж 26 хвилин).

 

«Ми розширюємо присутність програм для ділової аудиторії, створених Комунікаційною групою ESG, на головних телеканалах України. Для кожного телевізійного каналу ми робимо спеціально програми, виходячи з цільової аудиторії каналу і її потреб. Так "Легальний дохід" на НТН розрахована більш на чоловічу аудиторію, а програма "Світ бізнесу" - на жителів Києва, де окремі рубрики програми будуть допомагати телеканалу залучати молоду аудиторію», - розповідає Михайло Ірталач, директор по маркетингу ESG.            

 

Як повідомила «Телекритиці» в.о. директора ТРК «Київ» Світлана Криворучко, проект виходитиме на партнерській основі: «Ніхто нікому не платить, це на партнерських засадах». Із аналогічним питанням - на яких умовах розміщується програма ESG - ТК звернулася до прес-служби групи «Інтер» щодо НТН. Там відповіли, що керівництва каналу немає в Києві, тому наразі коментарю не буде.  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY