У Севастополі з’явився святковий білборд із портретом Сталіна

8 Травня 2011
12671
8 Травня 2011
12:11

У Севастополі з’явився святковий білборд із портретом Сталіна

12671
У Севастополі з’явився святковий білборд із портретом Сталіна

У Севастополі з`явився білборд із портретом Йосифа Сталіна та слоганом з часів війни: «Наше дело правое. Победа будет за нами!!!», повідомляє сайт Бі-бі-сі. За цією інформацією, рекламний постер надруковано та розміщено коштом громадської організація «Союз радянських офіцерів». Її представники причепили до білборда червоний прапор та ведуть цілодобову охорону постера.

 

За даними Бі-бі-сі, разом з розміщенням реклами на проспекті Севастополя відбулася акція за участі близько 40 одягнутих в офіцерську форму СРСР військових пенсіонерів. Як пояснили офіцери-відставники, встановленням білборда вони вирішили подякувати Йосифу Сталіну «за те, що він зробив у передвоєні роки, за організацію перемоги СРСР над фашистською Німеччиною, а також за відновлення Радянського Союзу після війни».

 

«Встановивши на рекламному щиті портрет Йосифа Вісаріоновича Сталіна, ми хочемо показати свою найглибшу повагу до наших фронтовиків. Наша акція – знак пошани до тих, хто здобув перемогу у Великій вітчизняній війні. Також ми демонструємо, що не сприймаємо тотальну брехню щодо ролі Сталіна у здобутій перемозі радянським народом та Компартією на чолі із Сталіним», - сказав на мітингу біля білборду місцевий голова «Союзу радянських офіцерів», капітан 1 рангу у відставці Гумар Мінгазо. 

 

 

 

 

«Детектор медіа»  

 

Фото - http://www.bbc.co.uk 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12671
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Арбитр ПЕТРОНИЙ
4747 дн. тому
Многоголовая гидра "ЯНУКО-ТАБАЧНИК-ТИМОШЕНКО" http://vgolos.com.ua/blog/291.html
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду