detector.media
08.05.2011 12:11
У Севастополі з’явився святковий білборд із портретом Сталіна

У Севастополі з`явився білборд із портретом Йосифа Сталіна та слоганом з часів війни: «Наше дело правое. Победа будет за нами!!!», повідомляє сайт Бі-бі-сі. За цією інформацією, рекламний постер надруковано та розміщено коштом громадської організація «Союз радянських офіцерів». Її представники причепили до білборда червоний прапор та ведуть цілодобову охорону постера.

 

За даними Бі-бі-сі, разом з розміщенням реклами на проспекті Севастополя відбулася акція за участі близько 40 одягнутих в офіцерську форму СРСР військових пенсіонерів. Як пояснили офіцери-відставники, встановленням білборда вони вирішили подякувати Йосифу Сталіну «за те, що він зробив у передвоєні роки, за організацію перемоги СРСР над фашистською Німеччиною, а також за відновлення Радянського Союзу після війни».

 

«Встановивши на рекламному щиті портрет Йосифа Вісаріоновича Сталіна, ми хочемо показати свою найглибшу повагу до наших фронтовиків. Наша акція – знак пошани до тих, хто здобув перемогу у Великій вітчизняній війні. Також ми демонструємо, що не сприймаємо тотальну брехню щодо ролі Сталіна у здобутій перемозі радянським народом та Компартією на чолі із Сталіним», - сказав на мітингу біля білборду місцевий голова «Союзу радянських офіцерів», капітан 1 рангу у відставці Гумар Мінгазо. 

 

 

 

 

«Детектор медіа»  

 

Фото - http://www.bbc.co.uk 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY