Новий канал зніматиме ситком про пологовий будинок

6 Травня 2011
10800
6 Травня 2011
17:44

Новий канал зніматиме ситком про пологовий будинок

10800
Новий канал зніматиме ситком про пологовий будинок

Новий канал приступив до роботи над новим ситкомом під робочою назвою «Пологовий будинок». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Зйомки пілотної версії ситкому розпочнуться у червні 2011 року. Над пілотом працюють режисер-постановник Ігор Забара, головний оператор Павло Муравйов. Сценарій пише група під керівництвом Артема Кирсанова і Сергія Дзюби («Братани», «Єфросинія»).

 

Наразі ведуться переговори з російськими й українськими акторами, триває робота над декораціями.

 

Як зазначається, зйомки серіалу плануються не тільки в павільйоні, але й в одному з київських пологових будинків. Основні зйомки 40 запланованих серій розпочнуться восени, а в ефірі Нового каналу ситком з\'явиться взимку.

 

«Здоров\'я - улюблена тема у нашого народу. До того ж, наразі вона дуже популярна у телеглядачів. З усієї медицини ми вичленили таку сюжетну лінію, як життя пологового відділення. Ця тема нам здається особливо цікавою і перспективною. До речі, на ідею серіалу нас наштовхнув один з героїв "Гордості країни - 2006" лауреат премії в номінації "Лікар року", чудова людина - Михайло Макаренко», - говорить головний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська.

 

Михайло Макаренко буде запрошений у ситком як консультант.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10800
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
4738 дн. тому
В ролях - стафилококк, внематочная беременность, брошенные дети и покращення життя вже сьогодня...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду