Фільм із Зеленським став лідером кінопрокату 2011 року

30 Квітня 2011
19367
30 Квітня 2011
08:43

Фільм із Зеленським став лідером кінопрокату 2011 року

19367
Фільм із Зеленським став лідером кінопрокату 2011 року

Кінофільм виробництва «Студії Квартал 95» і групи компаній «Леополис» «Службовий роман. Наш час» за п\'ять тижнів прокату в країнах СНД і в Україні зібрав $14,65 млн і став лідером вітчизняного кінопрокату 2011 року серед російських та українських фільмів. Про це повідомляє прес-служба «Студії Квартал 95».

 

Нагадаємо, фільм «Службовий роман. Наш час» вийшов у прокат 17 березня. В Україні картина була представлена 130 копіями, в інших країнах СНД - 903 копіями. Її подивилося понад 2,5 млн глядачів. В Україні стрічка зібрала $2,8 млн, в інших країнах СНД - $11,85 млн.

 

Друге місце за зборами у кінотеатрах країн СНД і в Україні з результатом у $13,85 млн посів фільм Тимура Бекмамбетова «Викрутаси» з Мілою Йовович, Іваном Ургантом і Костянтином Хабенським у головних ролях.

 

Третю сходинку в рейтингу бокс-офісів посіла комедія «Кохання-зітхання 3» з Гошею Куценком і Христиною Орбакайте в головних ролях. За період прокату вона зібрала $9,3 млн.

 

Нагадаємо, головні ролі у римейку «Службового роману» зіграли Володимир Зеленський, Світлана Ходченкова, Марат Башаров, Анастасія Заворотнюк, Павло Воля, Іван Охлобистін та інші. Режисером виступив Сарік Андреасян

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19367
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду