«Шустер live» проведе на Першому телемарафон «Чорнобиль»

26 Квітня 2011
12695
26 Квітня 2011
14:01

«Шустер live» проведе на Першому телемарафон «Чорнобиль»

12695
«Шустер live» проведе на Першому телемарафон «Чорнобиль»

26 квітня в ефірі Першого національного покажуть спеціальний випуск програми «Шустер live», присвячений 25-річчю аварії на Чорнобильській АЕС. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.


Зокрема, у програмі дискутуватимуть на такі теми: Чого ми не знаємо через 25 років? За що платили життями ліквідатори? Чи потрібна людству атомна енергетика? 


Гостями «Шустер live» стануть: Костянтин Чечеров, фізик-ядерник НДЦ «Курчатовський інститут» (включення з Москви); Анатолій Карась, головний редактор фільму «Чорнобиль. Хроніка важких днів» (1987); Анатолій Химич, оператор; Володимир Ткаченко, головний оператор; Володимир Даниленко, пожежник-ліквідатор, нагороджений орденом «За мужність»; Микола Крюков, генерал-лейтенант, командир ПВС Київського військового округу (1986); Людмила Прилепська, лікар-ліквідатор; Вікторія Івлєва, журналіст, фотокореспондент; Валерій Лихобор, ліквідатор; Авемір Ніконов, головний інженер ВПС Київського військового округу; Микола Волкозуб, старший інспектор, льотчик ВПС Київського військового округу, полковник, майстер вертолітного спорту СРСР; Дмитро Кушнарьов, заступник начальника відділу армійської авіації; Олександр Плавдинець, начальник служби безпеки польотів ВВС Київського військового округу, керівник польотів в зоні відчуження; Юрій Недашковський, президент НАЕК «Енергоатом»; Михайло Уманець, генеральний директор ЧАЕС (1987-1992); Ігор Грамоткін, генеральний директор ЧАЕС; Валентина Колеснікова, президент фонду «Діти-інваліди Чорнобиля»; Давид Жванія, Міністр з питань надзвичайних ситуацій (2005-2006), народний депутат, «НУНС»; Тетяна Амосова, генеральний директор Українського державного концерну (ГК) «Ядерне паливо»; Георгій Копчинський, заступник головного інженера ЧАЕС (1973-1979); Тобіас Мюнхмайер, заступник керівника берлінського відділення організації «Грінпіс»; Андрій Левицький, письменник; Володимир Яворівський, народний депутат, «БЮТ - Батьківщина»; Віталій Портников, журналіст; Валентин Купний - начальник об'єкта «Укриття» (1995-2002 рр.).

 

Телемарафон транслюватимуть з 15:45 до 22:55.

 

Також 26 квітня, як уже повідомляла ТК, Перший покаже спільний проект з франко-німецьким телеканалом Arte «Чорнобиль. Історія без кінця», у рамках якого - трансляція двох документальних фільмів і ток-шоу, присвяченого темі аварії на ЧАЕС. Цей проект розпочнеться вночі о 1:45 і йтиме до 4:15.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12695
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
4770 дн. тому
Смачно Савик плюёт в колодец.Эфир на УТ-1. Но в анонсе НИ ОДНОЙ ФАМИЛИИ ИЗ СОТЕН РАБОТНИКОВ УТ-1, ПОЛОЖИВШИХ ЗДОРОВЬЕ НА СОЗДАНИИ РЕПОРТАЖЕЙ ИЗ ЧЕРНОБЫЛЯ И ПРИПЯТИ.Смачно , эх и смачно.
ДимОК
4771 дн. тому
Не буду смотреть. Какие-то темы скучные пошли
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду