«Інтер» надасть Герман ефір у «Великій політиці» для спростування

20 Квітня 2011
15256
20 Квітня 2011
11:57

«Інтер» надасть Герман ефір у «Великій політиці» для спростування

15256
«Інтер» не виключає можливості опротестування судового рішення
«Інтер» надасть Герман ефір у «Великій політиці» для спростування

Телеканал «Інтер», як законослухняний суб'єкт, буде виконувати прийняті у відповідності до чинного законодавства України судові рішення. Про це ТК повідомила юридична служба телеканалу, коментуючи рішення суду, який зобов'язав радника президента Ганну Герман спростувати неправдиву інформацію про квартири депутата від БЮТ Андрія Шкіля.

 

Нагадаємо, за рішенням суду телеканал «Інтер» в одному з найближчих випусків програми «Велика політика з Євгеном Кисельовим» повинен надати Ганні Герман ефірний час для спростування (за її власний рахунок).

 

Водночас юридична служба телеканалу «Інтер» не виключає можливості опротестування винесеного рішення. «На цей момент рішення суду телеканал "Інтер" ще не отримав, при цьому, дійсно, в четвер було оприлюднено результативну частину по згаданій справі.

 

Телеканал "Інтер" не виключає можливості опротестування винесеного рішення, в той же час, як законослухняний суб'єкт, безумовно буде виконувати, прийняті у відповідності до чинного законодавства України судові рішення», - пише юридична служба.

 

Нагадаємо, 29 лютого 2008 року під час трансляції програми «Свобода» на телеканалі «Інтер» Ганна Герман заявила про те, що Андрій Шкіль «безкоштовно і без черги отримав дві квартири в минулому і в позаминулому скликанні». Андрій Шкіль подав до суду, і у травні 2010 року суд першої інстанції ухвалив рішення на його користь.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду