Ян Табачник заявив, що «холуї» – це його особиста оцінка журналістів. Але не вибачився

19 Квітня 2011
18187
19 Квітня 2011
16:19

Ян Табачник заявив, що «холуї» – це його особиста оцінка журналістів. Але не вибачився

18187
Ян Табачник заявив, що «холуї» – це його особиста оцінка журналістів. Але не вибачився

Народний депутат України Ян Табачник заявляє, що його оцінки журналістів не є позицією Партії регіонів. Про це йдеться у його відповіді на звернення руху «Стоп цензурі!» до президента Віктора Януковича, що надійшла на адресу «Детектор медіа».

 

«Це моя особиста оцінка і прошу не прив'язувати до моїх висловлювань нікого з моїх колег по партії. Я звик сам відповідати за свої слова» - заявив Ян Табачник.

 

Нагадаємо, 9 квітня в ефірі програми «Честь имею пригласить» на телеканалі КРТ член Партії регіонів, народний депутат Ян Табачник, говорячи про роботу українських журналістів, сказав таке: «Это холуи, которые обслуживают своих хозяев. Я это прекрасно знаю. 85% журналистов в этой стране занимаются этим».

 

У своєму зверненні до президента рух «Стоп цензурі!» вимагав пояснити, чи позиція Яна Табачника є офіційною позицією Партії регіонів, до якої він належить. Також від пана Табачника вимагали вибачень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18187
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SamTakyj
4757 дн. тому
НУ ЧЕГО ПРИЦЕПИЛИСЬ? ЯКОВ МИНЬЕВИЧ СМОТРИТ ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ПРАВИЛЬНЫЕ, БЕЛО-ГОЛУБЫЕ ТЕЛЕКАНАЛЫ. А ТАМ, И ПРАВДА, ПРАКТИЧЕСКИ ВСЕ... ЭТО СЛОВО.
Svitlana
4757 дн. тому
Ігорю! А ви власне хто? І де ви тут "господ хороших" бачите? Це Україна. Тут пани. А ви мабуть про російських журналістів пишете?
Игорь
4757 дн. тому
А собственно говоря почему это журналистский клан так обиделся то ? Ну назвали их холуями - ьи правильно назвали. Сами знают, что они такими есть. Я бы только поспорил о проценте :))) 85% или 95% ? А может быть 99,95 % ? :))) Правда то глазки колет... :)) А чтобы даже изображать из себя "оскорбленную невинность" нужно еще это заслужить. Так что лучше посмотрите на себя в зеркало, господа хорошие. И научитесь для начала сами извинятся, когда пишите продажную заказуху. А потмо еще и деньги требуете, чтобы её не печатать. Впрочем вы сами все это знаете. Так что лучше - молчите в тряпочку.
член клуба фанов табачника
4757 дн. тому
Табачник - это за ворованный бандюга с весьма сомнительными и музыкальными талантами. Это мое личное мнение, а не мнение всей очаковской областной мацапекарни. У Леонида Даниловича Кучмы, которого, в целом, я искренне уважаю, все же было ряд катастрофических ошибок. Две самые большие из них это Ющенко и эта харизматичная мерзость. Согласен с "Табачник - дока" кто на самом деле холуй и очколиз. "Стоп цензуре" - вы беспардонные пиарщики. Не коцунствуйте, перестаньте делать себе имя хотя бы на этом гармощичнике. Не вспоминайте мерзкое всуе. Респект Лубченко - самая верная позиция. Говно, как бы оно не воняло лучше всего не замечать.
Виталий
4757 дн. тому
Вот интересно: а журналисты "выбачаються", когда обливают грязью всех и вся, причем безнаказанно????
boss
4757 дн. тому
Чем дальше в лес - тем толще ПаРтизаны. Иногда лучше играть на гармошке , чем говорить!
boss
4757 дн. тому
Чем дальше в лес - тем толще ПаРтизаны. Иногда лучше играть на гармошке , чем говорить!
Табачник - дока
4757 дн. тому
Кому, як не Яну Табачнику знати, що воно означає, теє слово "холуй", і хто вони такі, ці самі "холуї"!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду