Перший національний готує документальний цикл до ювілею українського телебачення

18 Квітня 2011
13624
18 Квітня 2011
16:16

Перший національний готує документальний цикл до ювілею українського телебачення

13624
Перший національний готує документальний цикл до ювілею українського телебачення

Перший національний розпочав роботу над документальним циклом «Епоха Першого», присвяченого 60-річчю Національної телекомпанії України зокрема та українського телебачення в цілому. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

«Глядачі Першого національного зможуть побачити усю історію становлення і розвитку національного телебачення в Україні, починаючи від перших телевізійних сигналів і закінчуючи новітніми технологіями сьогодення. Разом з Першим національним, ви маєте змогу зазирнути за лаштунки телебачення, побачити легендарних особистостей, дізнатися в яких умовах довелося працювати усім покоління, що створювали його. Ви дізнаєтесь як змінювалася назва каналу, які програми виходили впродовж цих 60 років і як соціально-політичні чинники впливали на канал», - йдеться в повідомленні.

 

Проект вийде в ефір восени 2011 року: Перший планує показати його до Дня телебачення, який святкується 16 листопада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13624
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лор
4777 дн. тому
Але якщо казати про ювілей українського телебачення в цілому, тоді буде більше років, ніж 60. Якщо, приміром, брати від Бориса Грабовського тощо. А 60 - це ювілей першого виходу в телеефір в Україні.
Григорій
4778 дн. тому
Правильно було б сказати: "Документальний цикл, присвячений 60-річчю Українського телебачення, а не 60-річчю НТКУ". Національна телекомпанія створена згідно з Указом Президента України від 5 січня 1995 року, тобто їй лише 16 років!
Рома
4778 дн. тому
ну как всегда первый.Коммерческие каналы своей истоьрией совершенно не интересуются.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду