ICTV запустить квіз-шоу «Утриматись у кріслі»

18 Квітня 2011
17833
18 Квітня 2011
10:15

ICTV запустить квіз-шоу «Утриматись у кріслі»

17833
ICTV запустить квіз-шоу «Утриматись у кріслі»

Телеканал ICTV запустить квіз-шоу «Утриматись у кріслі», українську версію французького проекту Hold On to Your Seat компанії Effervescence, що виходив на каналі France 2. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

За задумом, шестеро гравців беруть участь у вікторині з метою стати чемпіоном і виграти грошовий приз. Чим довше учасник зможе всидіти у чемпіонському кріслі, тим більше грошей зможе отримати.

 

Наразі телеканал оголосив про початок кастингів на участь у програмі. Щоб стати героєм квіз-шоу, необхідно заповнити анкету.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17833
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Flashartstudio
4442 дн. тому
Невже столиця ОАЕ - це Дубаї? (програма "Утриматись у кріслі" від 20.02.2012р.) Абу-Дабі - найбільший економічний та культурний центр Еміратів, це єдина столиця ОАЕ. Дубаї претендують лише на статус економічної столиці. Сумно, що такі помилки з'являються в ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОМУ шоу...
tibo
4750 дн. тому
от що цікаво: все-таки "втриматися" треба буде чи "утриматися"??? як на мене, різниця ДУЖЕ серйозна
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду