«Інтер» відмовився від вертикалі о 22:33

15 Квітня 2011
12395
15 Квітня 2011
11:52

«Інтер» відмовився від вертикалі о 22:33

12395
«Інтер» відмовився від вертикалі о 22:33

Телеканал «Інтер» відмовився від вертикальної лінійки о 22:33. З наступного тижня о цій порі з понеділка по четвер виходитиме серіал «Світлофор».

 

Нагадаємо, на початку весняного сезону на «Інтері» у  понеділок виходила «Команда мрії» (програму закрили), у вівторок та четвер - «Мільйонер - гаряче крісло» (цей проект перенесли на неділю, 19:10) , у середу - «Побачення у темряві» (згодом цей проект замінило оновлене ток-шоу «Розбір польотів», яке тепер перемістилось на суботу 22:35). У п'ятницю через вихід о 21:30 «Що? Де? Коли? Зіркові війни» на 22:33 зсунувся початок суспільно-політичного шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим». Хоча згодом «Що? Де? Коли?» стало виходити в суботу, але «Велика політика» так і залишається о 22:35. Як уже писала ТК, запуск вертикальної лінійки на «Інтері» знизив показники слоту.

 

У прес-службі «Інтера» на запитання ТК, чому канал вирішив відмовитись від вертикальної лінійки о 22.33 повідомили: «У зв'язку з тим, що два проекти - "Команда мрії" та "Побачення у темряві" - не знайшли належного відгуку у цільової аудиторії, їхній вихід був тимчасово призупинений. Проект "Мільйонер - гаряче крісло" доповнив розважальну лінійку вихідного дня».

 

«Світлофор» - комедійний серіал виробництва російського продакшну Yellow, Black&White, заснованого вихідцями з команди КВК «РУДН». Минулого року на К1 виходив серіал Yellow, Black&White «Якось у міліції».

 

У Росії «Світлофор» виходить на телеканалі СТС. Це серіал про життя трьох друзів Едіка, Паші та Сені.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12395
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
телек
4818 дн. тому
Ой=ёёй! А кто-то совсем недавно вещал, что раньше было много закупного продукта, а российский сериал - это подаренный? Безвозмездно, т.е. даром? Один КВН сплошной! Дурдом на голубых экранах!!! У меня даже мама отказалась смотреть Интер! Опять подсаживаемся на НТВ!!!
зритель
4820 дн. тому
Это последствие деятельности новой команды. Причина в том, что топ-менеджерам нужно не служебным романом заниматься, не по корпоративам бегать, а ходить на работу и нести ответственность за ее результат. Тогда и сетка будет и контент? и рейтинги.
Lith
4820 дн. тому
Недолго музыка играла...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду