«2+2» запускає новини. Ведучий - Жан Новосельцев

14 Квітня 2011
13293
14 Квітня 2011
16:34

«2+2» запускає новини. Ведучий - Жан Новосельцев

13293
«2+2» запускає новини. Ведучий - Жан Новосельцев

З 18 квітня в ефірі каналу «2+2» виходитимуть випуски новин під назвою «Час пік». Ведучим буде Жан Новосельцев. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Як зазначається у повідомленні, «Час пік» це «чоловічі» новини, що розповідатимуть про гучні кримінальні події дня, аварії, катастрофи, перебіг розслідувань, методи самооборони, новинки зброї.

 

Кожен випуск «Часу пік» інформуватиме глядачів про перебіг резонансних розслідувань та гучних судових процесів. Журналісти програми розповідатимуть про сам злочин і триматимуть на контролі питання про те, якого покарання зазнали «герої» минулих випусків.

 

Окремі рубрики «Часу пік» будуть присвячені порадам фахівців щодо того, як захистити квартиру від грабіжників, як вчасно помітити, що у вашому будинку побували непрохані гості, які двері встановити і як підібрати до них надійний замок, як дати відсіч нападнику тощо.

 

Півгодинні випуски «Часу пік» виходитимуть в ефірі «2+2» у будні о 18:30.

 

Нагадаємо, Жан Новосельцев також є автором та ведучим програми журналістських розслідувань на каналі «1+1» «Особиста справа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13293
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Я
4766 дн. тому
Жан, пни своего друга Филимонова при встрече. Он людям за программы денег должен. МНОГО.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду