К2 змінив склад редакційної ради, а запорізька ТРК «Алекс» відмовилася від ретрансляції НТН

13 Квітня 2011
17705
13 Квітня 2011
16:20

К2 змінив склад редакційної ради, а запорізька ТРК «Алекс» відмовилася від ретрансляції НТН

17705
К2 змінив склад редакційної ради, а запорізька ТРК «Алекс» відмовилася від ретрансляції НТН

Телеканал К2 переоформив ліцензію на супутникове мовлення у зв\'язку зі зміною складу редакційної ради. Відповідне рішення на засіданні 13 квітня прийняла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Зі складу редакційної ради вибули Ганна Сова, Ярослав Порохняк і Світлана Хоманчук, натомість увійшли Володимир Шарко і Мирослав Лобанов.

 

Також на засіданні 13 квітня Нацрада переоформила ліцензію запорізької ТРК «Алекс» на ефірне мовлення на 22 ТВК у Запоріжжі. Компанія змінила програмну концепцію, відмовившись від ретрансляції телеканалу НТН протягом 10 годин на добу.

 

Окрім цього у ТРК «Алекс» змінився керівник: замість генерального директора Володимира Кузенка з\'явилася голова правління Лариса Єфремова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17705
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду