«Радіо-Ера» проведе спецвипуск ток-шоу «Коло запитань» на тему Чорнобиля та Фукусіми

13 Квітня 2011
9159
13 Квітня 2011
13:38

«Радіо-Ера» проведе спецвипуск ток-шоу «Коло запитань» на тему Чорнобиля та Фукусіми

9159
«Радіо-Ера» проведе спецвипуск ток-шоу «Коло запитань» на тему Чорнобиля та Фукусіми

«Радіо-Ера ФМ» 26 квітня до 25-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС проведе у Славутичі спеціальний проект регіонального ток-шоу «Коло запитань» - «25 років. Від Чорнобиля до Фукусіми». Про це повідомляє прес-служба «Радіо-Ери».

 

Серед запрошених спікерів - Володимир Удовиченко, міський голова Славутича; Надія Антипова, начальник відділу соціального захисту Славутицького міськвиконкому; Ільгіз Ісхаков, депутат, керівник фракції, працівник ЧАЕС у 1987, ліквідатор. До участі запрошені також керівники МНС, Мінпаливенерго та Чорнобильської АЕС.

 

Основні теми, які планується обговорити:

 

Виплати чорнобильцям - чому люди змушені відстоювати свої законні права у міжнародних судах?

Медицина для ліквідаторів - подачка жебраку, а не турбота про героя

Чого чекати від саркофагу через 25 років?

Радіоактивний метал і ягоди із зони - предмети продажу в Україні

Нащадки жертв Хіросіми краще захищені, ніж діти ліквідаторів та жертв Чорнобиля

Подальша доля Славутича. Що чекає мешканців міста атомників?

Будуть зачитані  імена та короткі історії з Книги пам'яті.

 

Книга пам'яті є складовою частиною спецпроекту, яка створюється під гаслом «Для майбутнього потрібні знання, минулому потрібна пам'ять». Журналісти «Радіо-Ера ФМ» планують створювати її разом зі слухачами. Слухачі можуть телефонувати на номер (044)536 95 23 або писати на редакційну скриньку kolo@radioera.com.ua і залишати свою історію з іменами людей, які віддали своє життя, рятуючи наше майбутнє.

 

Усі бажаючі журналісти можуть взяти участь у прес-турі в Славутич разом з ток-шоу «Коло запитань». Акредитація та подробиці за тел. 050-374-39-02 або на пошту ivao@radioera.com.uaivao@mail.ru (Олександр Івахнюк).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9159
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду