На Yalta Digital Forum Дмитро Таран зніме українську «Красуню»

8 Квітня 2011
19998
8 Квітня 2011
13:43

На Yalta Digital Forum Дмитро Таран зніме українську «Красуню»

19998
На Yalta Digital Forum Дмитро Таран зніме українську «Красуню»

У рамках Yalta Digital Forum зніматимуть український рімейк голлівудської кінострічки «Красуня» під назвою «Красуня 2.0». Про це повідомив один з організаторів форуму Ростислав Касьяненко 8 квітня під час прес-конференції, присвяченої форуму, у Києві.

 

«Робоча назва фільму - «Красуня 2.0». Сюжет переплітається з відомою американською стрічкою «Красуня», в головних ролях якої грають Джулія Робертс та Ричард Гір. Справа проходить в наші дні і відбувається воно в Криму», - говорить Ростислав Касьяненко.

 

Стрічку знімає компанія «Ялта Таран Продакшн», заснована на базі Ялтинської кіностудії.

«На нас вийшла творча група, яка робить цей фільм, і запропонувала варіант, за яким головний герой цього фільму, по сюжету власник мережі ресторанів, виступає з доповіддю на нашому форумі. Ми його включили в програму. Гості і слухачі форуму зможуть побачити себе на великому екрані», - зазначає Касьяненко. За його словами, усім відвідувачам дадуть анкету і документ, у якому вони засвідчать, що не заперечують проти участі у зйомках художнього фільму.

 

Дії картини розгортатимуться в готелі Palmira Palace, який є одним з організаторів форуму  і одночасно співпродюсером стрічки.

 

Передбачається, що «Красуня 2.0» вийде в українських кінотеатрах восени 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19998
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду