ТЕТ перетворюватиме дівчат на «лялечок»

5 Квітня 2011
25086
5 Квітня 2011
12:50

ТЕТ перетворюватиме дівчат на «лялечок»

25086
ТЕТ перетворюватиме дівчат на «лялечок»

Реаліті-шоу за форматом Plain Jane на ТЕТі називатиметься «Лялечка». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Як уже повідомляла ТК, проект для каналу виробляє Friends Production.

 

Героїня реаліті-шоу «Лялечка» - безнадійно закохана дівчина. Ведуча проекту за дві доби намагатиметься підштовхнути дівчину до змін і підготувати до побачення.

 

«Їй доведеться подолати свою найбільшу фобію; не має значення, що це - страх висоти, павуків чи оголеності. Вона мусить змінити власний стиль і в цьому їй допоможуть фахівці. Врешті-решт її чекає тренувальне побачення, де вона спробує привернути увагу якомога більше чоловіків та таким чином перевірити - наскільки вона стала іншою», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Телеканал розпочинає кастинги і запрошує до участі у ньому молодих дівчат.

 

Раніше ТЕТ шукав ведучу для цього шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25086
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду