ТЕТ оголошує кастинг на ведучу нового реаліті-шоу

1 Березня 2011
25786
1 Березня 2011
15:33

ТЕТ оголошує кастинг на ведучу нового реаліті-шоу

25786
ТЕТ оголошує кастинг на ведучу нового реаліті-шоу

Канал ТЕТ оголошує кастинг на ведучу нового реаліті-шоу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Назву проекту на каналі поки що не розголошують.

 

Основні вимоги до кандидатки: відкритість, освіченість, краса, почуття стилю, дотепність, чуйність, уважність, розуміння психології стосунків і «маленьких та великих жіночих таємниць».

 

Канал шукає молодих жінок віком «від 26 до 37 років, котрі зможуть стати для героїнь досвідченою сестрою, старшою подругою та феєю-порадницею», - йдеться у повідомленні. Обов'язковим є уміння створення вдалого зовнішнього образу та внутрішнього розвитку. Великим плюсом стане досвід роботи чи статус експерта в галузях моди, мистецтва, іміджевого консалтингу.

 

Для участі у кастингу потрібно надіслати CV й усе, що вважаєте потрібним до нього додати, на e-mail tviycasting@gmail.com.

 

Як повідомляла ТК, канал ТЕТ на осінній сезон готує проект за американським форматом Plain Jane, вироблятиме який продакшн-компанія Friends Production. Також на осінь ТЕТ готує щоденне реаліті про життя модельного агентства «Маша і моделі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25786
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду