До Княжицького прийде Ющенко, а до Безулик – Катеринчук і Піскун

31 Березня 2011
13561
31 Березня 2011
14:44

До Княжицького прийде Ющенко, а до Безулик – Катеринчук і Піскун

13561
До Княжицького прийде Ющенко, а до Безулик – Катеринчук і Піскун

31 березня темами програми «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі стане політичне майбутнє партії «Наша Україна», корупція в органах місцевого самоврядування на Донеччині та розвиток вітчизняної музики. Про це ТК повідомив редактор програми Єгор Чечеринда.

 

Гостем ефіру буде третій президент України, лідер партії «Наша Україна» Віктор Ющенко. Він розповідатиме про те, якою бачить «Нашу Україну» у майбутньому й чи спілкується він з Януковичем.

 

Також у програмі візьмуть участь екс-голова фонду «Золотий скіф» та керівник фонду «Пальма Мерцалова» Костянтин Воробйов, який представить свою книжку «Єнакіївська мафія», та доктор історичних наук, професор та завідувач кафедри історії Національного університету «Києво-Могилянська академія» Наталя Яковенко.

 

Окрім цього, під час проекту Сергій Фоменко, соліст гурту «Мандри», розповість про стан сучасної української музики, її рух і розвиток.

 

Ток-шоу розпочинається на ТВі о 21.00.

 

Цього ж вечора темою проекту «РесПубліка з Анною Безулик» на 5-му каналі буде українське судочинство.

 

Гостями програми стануть народний депутат від «Нашої України» Микола Катеринчук та колишній генеральний прокурор України, член Партії регіонів Святослав Піскун.

 

Проект стартує на 5-му о 21.30.

 

Юрій Яремчук, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13561
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду