Померла Людмила Гурченко

31 Березня 2011
21006
31 Березня 2011
01:00

Померла Людмила Гурченко

21006
Померла Людмила Гурченко

30 березня у Москві на 76-му році життя після тяжкої хвороби померла видатна російська актриса Людмила Гурченко.

 

Як повідомляє УНІАН із посиланням на російські ЗМІ, смерть констатувала бригада швидкої допомоги, яка прибула на виклик до квартири актриси.

 

На початку лютого Людмила Гурченко під час прогулянки з собаками послизнулася поблизу свого будинку і невдало впала. В результаті її було госпіталізовано з тяжкою травмою - медики діагностували в 75-річної зірки закритий перелом правого стегна.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21006
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виталий
4746 дн. тому
Меньше всего хочется писать о великой Гурченко здесь, на ТК, где все меряется степенью украинскости и мелкотравчатой шароварной культуры. Это была не просто легенда, это часть нашей жизни, детства, страны, в которой родились и которую язык не поворачивается обхаивать после такого кино и такой литературы. Человеконенавистнические мытци-лауреаты приходят и уходят, а Мощь Гурченко вечна.
фанатка
4746 дн. тому
а чому російська? це той випадок, коли можна з гордістю сказати - радянська.
Леонид
4746 дн. тому
Моисеев словно чувствовал, что она умрет. Успел даже прощения у нее попросить http://www.krivbass.in.ua/content/view/4384/39/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду