Тимошенко: Телеканали обмежили інформацію про мій візит до Брюсcеля

27 Березня 2011
17900
27 Березня 2011
13:32

Тимошенко: Телеканали обмежили інформацію про мій візит до Брюсcеля

17900
Тимошенко: Телеканали обмежили інформацію про мій візит до Брюсcеля
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що її візит до Брюсселя українські телеканали висвітлювали недостатньо. 
 
«Їх канали TV,як завжди,обмежили інформацію про мій візит до Брюсселя.Але 5-ий канал все ж таки взяв інтерв'ю. Воно вийде сьогодні о 20.05», - зазначила пані Тимошенко у її твіттері.
 
Нагадаємо, протягом 23-25 березня Юлія Тимошенко брала участь у саміті Європейської народної партії. Вона вперше за три місяці залишила Україну за згодою Генпрокуратури. Під час саміту лідер «Батьківщини» спілкувалася з європейськими політиками та журналістами. Зокрема, як зазначено в твіттері Тимошенко, вона дала інтерв`ю Euronews та Europian Voice.
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17900
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду