Томенко заявив, що ток-шоу Нагієва на «Інтері» адмініструється з Москви

25 Березня 2011
19983
25 Березня 2011
16:07

Томенко заявив, що ток-шоу Нагієва на «Інтері» адмініструється з Москви

19983
Томенко заявив, що ток-шоу Нагієва на «Інтері» адмініструється з Москви

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко заявив, що 6-7 програм телеканалу «Інтер» адмініструються з Москви, зокрема ток-шоу Дмитра Нагієва «Всі свої». Про це він сказав в ефірі програми «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі 24 березня.

 

«Одну мою приятельку запросили на програму до Нагієва. Вона знає російську, але рідко нею спілкується. І їй передзвонили з Москви й попросили говорити російською, бо ніхто не розуміє українську, - розповів він. - Адміністрування програми, яка виходить на українському каналі "Інтер", який розміщує українську рекламу, який пов'язаний з українською економікою, здійснюється з Москви. Вся команда приїжджає московська, а нашим українським журналістам дозволяють бути помічниками, асистентами, може, гримерами чи водіями. Думаю, таких програм ледь не 6-7 на "Інтері", не менше».

 

Він також сказав, що «Інтер» для нього - це «картинка "русского мира", який потихеньку заходить в Україну», і зробив висновок, що «цензурується український світогляд».

 

Нагадаємо, що у весняному сезоні на «Інтері» значну частину проектів ведуть російські зірки: Алла Пугачова, Максим Галкін, Анастасія Заворотнюк, Микола Басков, Дмитро Нагієв, Геннадій Малахов, Михайло Галустян, Дмитро Шепелєв, Євген Кисельов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19983
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знайка
4771 дн. тому
На "Все свои" работают и украинские редакторские группы и российские и украино-российские в том числе. Никто никого не ущемляет, наоброт, стараются делиться опытом и помогать. Если гости или эксперты говорят по украински, это всячески приветствуется, чтобы в эфире был языковой баланс. Если Нагиев не понимает какую то фразу, он просто просит редактора перевести и продолжает диалог. С каждой сессией он понимает украинский все лучше и лучше. Вообще, он профи высокого класса.Поэтому, не нужно выдумывать. Томенко может прийти на запись программы и сам убедится)))
Идея
4772 дн. тому
Почему бы всем известным украинским телеведущим и звездам телеэфира не поехать и не поработать на российских каналах.Много мест освободилось.Все российские тв персоны-уже в Украине,наши гривни зарабатывают.
neron
4773 дн. тому
Интересно, а чего коля томенко не сказал, что он сам и всё памаранчево-коричневое кодло "администрюеться" из вашингтона? Или в чужом глазу видит соринку, а в своем бревно не замечает...
sizoff
4773 дн. тому
Вовик против Лёши - не смешите мои носки. Это как Шустер против Валуева ))))
micka
4773 дн. тому
список в последнем абзаце - кандидаты на серебряные пули
т
4773 дн. тому
Точно, мы же негры... Кстати ,а почему они разрешение кацапам на работу не оформляют? Непорядок, нужно стукнуть в соответствующую службе. А телекритиче можно эту тему расследовать. А вовик зеленский себе плацдарм готовит для отбытия. ему лавры роднянского спать не дают. Наполион, твою м...ть! Пусть вспомнит как и где он закончил свою жизнь
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду