detector.media
25.03.2011 16:07
Томенко заявив, що ток-шоу Нагієва на «Інтері» адмініструється з Москви

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко заявив, що 6-7 програм телеканалу «Інтер» адмініструються з Москви, зокрема ток-шоу Дмитра Нагієва «Всі свої». Про це він сказав в ефірі програми «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі 24 березня.

 

«Одну мою приятельку запросили на програму до Нагієва. Вона знає російську, але рідко нею спілкується. І їй передзвонили з Москви й попросили говорити російською, бо ніхто не розуміє українську, - розповів він. - Адміністрування програми, яка виходить на українському каналі "Інтер", який розміщує українську рекламу, який пов'язаний з українською економікою, здійснюється з Москви. Вся команда приїжджає московська, а нашим українським журналістам дозволяють бути помічниками, асистентами, може, гримерами чи водіями. Думаю, таких програм ледь не 6-7 на "Інтері", не менше».

 

Він також сказав, що «Інтер» для нього - це «картинка "русского мира", який потихеньку заходить в Україну», і зробив висновок, що «цензурується український світогляд».

 

Нагадаємо, що у весняному сезоні на «Інтері» значну частину проектів ведуть російські зірки: Алла Пугачова, Максим Галкін, Анастасія Заворотнюк, Микола Басков, Дмитро Нагієв, Геннадій Малахов, Михайло Галустян, Дмитро Шепелєв, Євген Кисельов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY