Шустер вірить, що «Команда мрії» знайде свого глядача (ДОПОВНЕНО)

24 Березня 2011
19892
24 Березня 2011
12:49

Шустер вірить, що «Команда мрії» знайде свого глядача (ДОПОВНЕНО)

19892
Шустер вірить, що «Команда мрії» знайде свого глядача (ДОПОВНЕНО)

Савік Шустер сподівається, що проект «Команда мрії» знайде свого глядача. Про це він повідомив у коментарі ТК.

 

У прес-службі «Савік Шустер студії» ТК повідомили, що виробництво шоу тимчасово призупинене. Однак команда проекту сподівається, що він відновить свій вихід у новому сезоні.

 

«На жаль, не всі мрії здійснюються одразу. Але ми не здаємось. Ми будемо продовжувати працювати і вдосконалювати ідею, у яку ми віримо. Ми віримо, що програма знайде свого глядача. Ми знаємо, що наш ентузіазм вже підхоплений збірною України. Ми віримо у перемогу», - зазначив Савік Шустер.

 

Також він додав, що футболісти та тренери народної збірної мріють зіграти з національною командою і ця «мрія має здійснитися». Савік наголосив, що телеканал «Інтер» «підтримував усім, чим міг».

 

В ефір вийшов спецвипуск (21 лютого) та три епізоди реаліті. Ще один епізод був відзнятий, але не вийшов. Передбачався вихід 12 випусків проекту.

 

Тим часом, як розповіли ТК у прес-службі «Інтера» права на формат Kick The Pros і його адаптацію належать телеканалу.

 

Як вже повідомляла ТК, «Інтер» оголосив про закриття шоу «Команда мрії» через його низькі показники. Канал пояснив, що в його аудиторії наразі відсутня зацікавленість у спортивно-розважальному шоу.

 

Нагадаємо, «Команда мрії» - це спортивне реаліті-шоу телеканалу «Інтер» і «Савік Шустер студії» за форматом Kick The Pros. Всеукраїнський кастинг проекту розпочався 19 січня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19892
Читайте також
17.03.2011 12:15
Сергій Сіваченко
, для «Детектор медіа»
25 272
25.02.2011 08:45
Сергій Сіваченко
, для «Детектор медіа»
20 079
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
4775 дн. тому
Несложно догадаться, ГДЕ именно "шустеровский" проект "найдет своего зрителя". Причем, "совершенно бесплатно для НТКУ" :-))
Алегарф
4775 дн. тому
Футболистам надо платить так же, как и работникам завода - тогда это будет команда, командный дух, патриотизм и... победа на первом проиводимом чемпионате Европы по футболу в далёком 1960-м... А Савикову телепередачку, призванную продавать рекламное время пивным магнатам и водочным убийцам, вообще не комментирую. http://slobodan-memoria.narod.ru/nato.htm
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду