detector.media
24.03.2011 12:49
Шустер вірить, що «Команда мрії» знайде свого глядача (ДОПОВНЕНО)

Савік Шустер сподівається, що проект «Команда мрії» знайде свого глядача. Про це він повідомив у коментарі ТК.

 

У прес-службі «Савік Шустер студії» ТК повідомили, що виробництво шоу тимчасово призупинене. Однак команда проекту сподівається, що він відновить свій вихід у новому сезоні.

 

«На жаль, не всі мрії здійснюються одразу. Але ми не здаємось. Ми будемо продовжувати працювати і вдосконалювати ідею, у яку ми віримо. Ми віримо, що програма знайде свого глядача. Ми знаємо, що наш ентузіазм вже підхоплений збірною України. Ми віримо у перемогу», - зазначив Савік Шустер.

 

Також він додав, що футболісти та тренери народної збірної мріють зіграти з національною командою і ця «мрія має здійснитися». Савік наголосив, що телеканал «Інтер» «підтримував усім, чим міг».

 

В ефір вийшов спецвипуск (21 лютого) та три епізоди реаліті. Ще один епізод був відзнятий, але не вийшов. Передбачався вихід 12 випусків проекту.

 

Тим часом, як розповіли ТК у прес-службі «Інтера» права на формат Kick The Pros і його адаптацію належать телеканалу.

 

Як вже повідомляла ТК, «Інтер» оголосив про закриття шоу «Команда мрії» через його низькі показники. Канал пояснив, що в його аудиторії наразі відсутня зацікавленість у спортивно-розважальному шоу.

 

Нагадаємо, «Команда мрії» - це спортивне реаліті-шоу телеканалу «Інтер» і «Савік Шустер студії» за форматом Kick The Pros. Всеукраїнський кастинг проекту розпочався 19 січня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY