Дзікі запускає майстер-клас, щоб підібрати фахівців для власного продакшну

21 Березня 2011
12946
21 Березня 2011
14:35

Дзікі запускає майстер-клас, щоб підібрати фахівців для власного продакшну

12946
Дзікі запускає майстер-клас, щоб підібрати фахівців для власного продакшну

Екс-генеральний директор телеканалу «Україна» і ТОВ «Медіагрупа "Україна"» Вальдемар Дзікі розпочинає роботу над організацією майстер-класу для групи фахівців для подальшого створення власного продакшну. Про це він розповів «Детектор медіа».

 

Набір у майстер-клас має розпочатись із 15 квітня. Він розрахований на продюсерів, лінійних продюсерів, сценарних редакторів, сценаристів і режисерів. Тривалість курсу для кожної спеціальності буде різною: приміром, для режисерів навчання буде найдовшим. Цей проект Вальдемар Дзікі реалізовуватиме спільно з директором Української кінофундації Андрієм Халпахчі та фестивалем «Молодість».

 

«Ми працюватимемо лише з молодими професіоналами, людьми, у яких є досвід, але вони ще не повноцінні професіонали - їм 25-30 років, - зазначив пан Дзікі. - Я сам підбиратиму людей, тут не буде масовки. У нас буде група не більше 10 осіб. Ми робитимемо набір, далі буде селекція. Наше завдання - знайти трьох або хоч одного талановитого. Це буде дуже жорсткий курс, не м'яке навчання. Він розрахований на тих, хто реально хочуть бути найкращими з кращих. І ті, хто залишаться, зможуть працювати у всіх світових структурах продакшну».

 

Найкращих учасників майстер-класу Вальдемар Дзікі планує залучити до створення власної продакшн-структури, яка займатиметься виробництвом контенту.

 

«Я вже робив так раніше в інших бізнесах, наприклад, у Польщі. У цій групі я знаходжу людей, з якими працюватиму надалі. Найкращі з цієї групи перейдуть до виконання інших завдань щодо виробництва. Тобто це набір для побудови професійної структури. Але окрім них, буде частина людей, які не будуть задіяні у цьому проекті, але отримають від професіоналів міжнародний досвід, який їм потім знадобляться», - сказав він.

 

З приводу планів створення свого продакшну пан Дзікі наголосив, що без команди та навчених спеціалістів не уявляє подальшої роботи над організацією подібної структури. «Я не хочу розповідати про проекти, які перебувають на етапі ідеї. Майстер-клас - це проект, який уже пішов. Без навчання та без динамічної групи молодих людей, я собі не можу уявити жодних подальших кроків. Щодо подальших кроків - звичайно, є перспектива створення виробничої структури. Про це я також думаю», - додав він.

 

Нагадаємо, 31 січня 2011 року закінчився термін дії чинного контракту Вальдемара Дзікі з «Україною». Пан Дзікі був призначений директором медіагрупи «Україна» у жовтні 2010. До цього він з 2007 року обіймав посаду генерального директора телеканалу «Україна».

 

«Детектор медіа»

 

Фото Руслана Новосьола

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12946
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Обізнані люди
4781 дн. тому
А як мені повідомила обізнана людина з великої параші на Хрещатику, деякі пани не знають, що вигадати, аби нагавкати на Дзикі. Заздрість - це синонім імпотенції. Вальдемар, дякуємо, що ще витрачаєш на цих бовдурів час.
HDCRH
4782 дн. тому
Як мені повідомила обізнана людина із служби безпеки СКМ, Вальдемар пару мільйонів вже вивів з ТРК "Україна" через якусь дружню польську компанію Studio Tech. Тепер йде досить акуратне розслідування. Да і пан поляк розуміє, що якщо він зразу втече в Польшу, то його там дуже швидко знайдуть донецькі бійці. Тому для того, щоб піти красиво та елегантно, він, робить вигляд, що начеб-то запускає продакшн. Насправді це звичайне окозамилювання. Він вже дивиться на Варшаву.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду