Кисельов перед ефіром із Тимошенко обговорював у Богословської фільм про Булгакова

18 Березня 2011
27610
18 Березня 2011
00:31

Кисельов перед ефіром із Тимошенко обговорював у Богословської фільм про Булгакова

27610
Кисельов перед ефіром із Тимошенко обговорював у Богословської фільм про Булгакова

Перед ефіром «Великої політики» на телеканалі «Інтер» ведучий проекту Євгеній Кисельов приходив в офіс депутата від Партії регіонів Інни Богословської. Про це заявила під час ефіру лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

 

На запитання пані Тимошенко, що Євгеній Кисельов робив в офісі політика, ведучий не відповів, лише сказав: «Звідки у вас така інформація?». Натомість відповіла Інна Богословська, заявивши, що вони обговорювали створення фільму про Михайла Булгакова.

 

«Ми обговорювали Булгакова. Оскільки сьогодні було проголосовано святкування 120 років. Євген (Кисельов. - ТК) займається документальним проектом на каналі», -сказала вона.

 

Згодом під час ефіру Євгеній Кисельов  підтвердив цю інформацію, заявивши у відповідь на повторне запитання Юлії Тимошенко: «Інна Германівна вже це пояснила». Він також додав: «Свобода слова - це те, що ви в студії "Великої політики". А я маю право зустрічатися з усіма політичними силами».

 

Нагадаємо, темою ефіру «Великої політики» було «Юлія Тимошенко: рік в опозиції».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27610
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Наталя
4795 дн. тому
Як Кисельов опустився до рівня цієї тупоголовки?
И
4795 дн. тому
Евгений Киселев: "если Левочкин будет еженедельно совещаться с руководителями СМИ, я первый скажу: Ребята, приехали!". Ерунда какая - это же будет разговор о Булгакове:)))
Алегарф
4795 дн. тому
Проголосуйте, плиз : ) http://demotivators.org.ua/b/v/224685
Алегарф
4796 дн. тому
Тимошенница, обвиняющая на телевизионной программе ведущего и одного из её участников в синхронных действиях, - это Оноприенко, обвиняющий на суде следователя и прокурора в сговоре против него. Напоминаю всем трезвомыслящим людям, что после ухода Юльки с поста премьерши в казне оставалось 800 млн грн, долгов же - на 100 млрд, вот о чём должен печься каждый понимающий гражданин. И на эти вопросы должна была отвечать Тимоха в студии, а лучше - перед украинским судом. Нянькаетесь вы с нею, товарищи.
коллега
4796 дн. тому
Даже уже не смешно. Богословская большой булгаковед? Какое она отношение имеет к этому писатель, чтобы с ней обсуждать съемки фильма. Лапша протухшей была изначально. Понятно, что консультировались по эфиру.
ИнтерБастардо
4796 дн. тому
Привыкли манипулировать и довели сначала Россию до абсурда, теперь пробуют Украину. Как же грязно Булгаковым прикрываться. Киселев в Киеве полностью растоптал свое имя бегая по офисах всяких - овских. Шувалова уже легализировали в качестве советника, скоро снова будем делить страну по сортам. А в помощь этому шулерству будем возить за народные деньги прикормленые президентско-премьерские пулы. Один Витя Ерофеев, к большому замешанию в аппаратной, говорил важные слова. Хоть бы к нему прислушались пацаны у руля
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду