detector.media
17.03.2011 16:34
Льовочкін визнав Ігоря Шувалова своїм радником

Глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін визнав, що позаштатним радником у нього працює політтехнолог з Росії Ігор Шувалов. Про це Льовочкін сказав на брифінгу в Києві, пише «Українська правда».

 

«Це не секрет, Ігор Шувалов працює в мене позаштатним радником. Я нічого поганого тут не бачу, - додав він. - Все, що відбувається навколо Шувалова - це спроба міфілогізувати цей образ з метою дискредитувати владу і цю людину. Він людина прогресивна, добре розуміє сучасні інформаційні технології. І ті питання, які мене цікавлять - це співпраця з іноземними медіа.  Не скажу, що він повністю закриває цей сегмент, але частина інформаційно-аналітичної складової лежить на ньому».

 

На питання, де Шувалов працює на постійній основі в Україні, Льовочкін сказав: «Мені здається, що він працює в аналітично-консультаційному центрі». Водночас він не зміг точно сказати, чи має Шувалов дозвіл на роботу в Україні. «Напевно, так», - сказав Льовочкін.

 

Ігор Шувалов відмовився підтвердити цю інформацію ТК особисто, сказавши, що якщо «це сказав Льовочкін, то у нього і запитуйте».

 

Нагадаємо, у липні на запитання ТК щодо того, у яких питаннях Віктора Януковича консультують російські політтехнологи, яких часто бачать на Банковій, зокрема, Ігор Шувалов, пов'язаний колись із Максимом Курочкіним, президент відповів: «Я з ним не знайомий, чесно скажу. Якщо він цікавий, я б із задоволенням з ним познайомився».

 

Як відомо, Шувалов неодноразово був помічений в адміністрації президента, хоча глава СБУ Валерій Хорошковський стверджував, що Шувалов працює як консультант на каналі «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY