detector.media
17.03.2011 12:15
Орловський: Телеканал «Рада» виступ опозиціонера не вирізав, а просто не дав

Директор телеканалу «Рада» Микола Орловський у коментарі «Детектор медіа» спростував інформацію про те, що з ефіру каналу 14 березня був вирізаний виступ бютівця Андрія Павленка.

 

Інформацію про вирізання 17 березня оприлюднив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко з трибуни Верховної Ради. «На майданчику для ЗМІ пройшла традиційна прес-конференція народних депутатів. За совковою традицією власники каналів вирішують, які слова вирізати і кого показати. Але канал "Рада" ще не ділив депутатів на білих і чорних. 14 березня це відбулося», - зазначив Кириленко.

 

За його словами, в ефірі «Ради» показали прес-конференції всіх депутатів, крім Андрія Павловського, якому офіційно слово передав Микола Томенко. «За забаганкою апарату, що обслуговує депутатів, вирізали кожне його слово до букви і до коми», - наголосив лідер фракції БЮТ.

 

Нагадаємо, Павловський у своєму виступі заявляв про зростання цін на 42% і вимагав відповідно проіндексувати зарплати і пенсії.

 

Микола Орловський вважає всі заяви про те, що канал вирізав опозиціонера, упередженими. За його словами, канал транслює прес-конференції згідно з заявками прес-служби апарату Верховної Ради. «Заявки на Павловського у той день не було, тому його просто не дали. Ми його не вирізали. Для нас всі депутати рівні, в інформаційному плані ми не гребуємо ні бютівцями, ні регіоналами», - запевнив пан Орловський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY