Вікторія Полушкіна пішла з радіогрупи УМХ

16 Березня 2011
17644
16 Березня 2011
17:04

Вікторія Полушкіна пішла з радіогрупи УМХ

17644
Але не в «Газету по-киевски»
Вікторія Полушкіна пішла з радіогрупи УМХ

Вікторія Полушкіна пішла з «Українського медіахолдингу», де останнім часом обіймала посаду шеф-редактора «Радіо Динамо» та керівника департаменту зі зв\'язків з громадськістю радіогрупи.

 

Цю інформацію, яка надійшла на електронну пошту «Детектор медіа», пані Полушкіна підтвердила особисто.

 

Проте іншу частину інформації - про те, що її кандидатуру розглядають у якості головреда «Газеты по-киевски» - вона заперечила: «Я вперше про це чую. Ні, мені така пропозиція не надходила».

 

За її словами, наразі вона має кілька пропозицій щодо працевлаштування. Це преса та інтернет-версії видань. Але пані Полушкіна не виключає, що можуть з\'явитися й інші варіанти. «На першому місці в мене принт та інтернет-версії видань. Я хотіла б повернутися у цю сферу», - зазначила вона.

 

Президент холдингу «Главред-медіа» Олег Наливайко також не підтвердив інформацію про розгляд питання щодо призначення Вікторії Полушкіної головним редактором «Газеты по-киевски».

 

Раніше Вікторія Полушкіна була головним редактором «Комсомольской правды в Украине», працювала у газетах «Сегодня», «Блик», «2000», «Киевские ведомости».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17644
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду