«Студія Пілот» знімає шоу «Всенародні сімейні хованки»

16 Березня 2011
28152
16 Березня 2011
15:20

«Студія Пілот» знімає шоу «Всенародні сімейні хованки»

28152
«Студія Пілот» знімає шоу «Всенародні сімейні хованки»

«Студія Пілот» почала знімати шоу «Всенародні сімейні хованки» за японським форматом National Family Challenge компанії Sparks Network. Про це ТК повідомив директор продакшну Олександр Брикайло.

 

За його словами, наразі тривають зйомки першого сезону.

 

Однак пан Брикайло поки що не може назвати канал, для якого виробляється проект. Дата ефіру та інші деталі, за його словами,  будуть оголошені після офіційного прес-реліза. Тимчасом сайт «Медіаняня» пише, що «Студія Пілот» виробляє проект про схованки для «1+1». Також, за інформацією видання, «1+1» має намір створити проект під робочою назвою «Зірки в опері», в якому популярні виконавці виконуватимуть оперні партії.

 

National Family Challenge - ігрове шоу, в якому сім'ї змагаються за приз у розмірі 10 тисяч доларів. За форматом, проект складається з двох частин. У першій (The Hide and Seek Battle) двоє ведучих ідуть у будинок певної сім'ї і намагаються знайти усіх членів. При цьому сім'я має право встановлювати різні пастки, і якщо упродовж 30 хвилин не вдається знайти усіх учасників, вона отримує головний приз. У другій частині (Cash & Mouse Grab)  три члени сім'ї намагаються зловити радіоконтрольованих мишей, пересуванням яких керують оператори. Вони мають їх зловити упродовж трьох хвилин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду