Приватна радивилівська газета отримує листи місцевих чиновників і шукає в них рекламодавців?

15 Березня 2011
21273
15 Березня 2011
17:40

Приватна радивилівська газета отримує листи місцевих чиновників і шукає в них рекламодавців?

21273
Приватна радивилівська газета отримує листи місцевих чиновників і шукає в них рекламодавців?

Газета «Радивилів POST» отримує листи, що адресовані голові Радивилівської райдержадміністрації, і використовує їх для пошуку реклами. Такий висновок зробили в редакції порталу ProOSBB.info, яка отримала лист, надісланий з редакційної скриньки тижневика «Радивилів POST».

 

«Доброго дня! Вас турбує районна газета "Радивилів POST". Нам передали лист, адресований голові РДА щодо діяльності вашої організації, але така інформація у нас публікується платно. Якщо вас зацікавить пропозиція надрукувати рекламний матеріал, повідомляємо наші розцінки: 2.00  за см.кв. - перша сторінка, 1.50 - усі решта сторінок. З повагою, редакція», - сказано у листі.

 

За інформацією редакції порталу ProOSBB.info, районна газета «Радивилів POST» не є газетою райдержадміністрації, а належить двом приватним підприємцям. Відтак, портал дивує той факт, що редакція «Радивилів POST» взагалі могла отримати лист, адресований голові РДА.

 

У редакції «Радивилів POST» ТК сказали, що їм передали лист ГО «Демократичний альянс», що реалізовує проект з підтримки створення ОСББ, з відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Радивілівської РДА для публікації, але такі оголошення газета друкує лише на платній основі, тому й звернулася до адресантів.

 

ГО «Демократичний альянс» у листі просило голову РДА поінформувати представників працюючих у місті консультаційних центрів, управлінь/відділів житлово-комунального господарства, діючих об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та ініціативних груп з їх створення про соціальну мережу ProOSBB.info та її можливості.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21273
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду