Герман прийде на «Вечір з Миколою Княжицьким», Соболєв та Плотніков - на «РесПубліку з Анною Безулик» (ОНОВЛЕНО)

10 Березня 2011
14719
10 Березня 2011
17:02

Герман прийде на «Вечір з Миколою Княжицьким», Соболєв та Плотніков - на «РесПубліку з Анною Безулик» (ОНОВЛЕНО)

14719
Герман прийде на «Вечір з Миколою Княжицьким», Соболєв та Плотніков - на «РесПубліку з Анною Безулик» (ОНОВЛЕНО)

10 березня  гостем програми каналу ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким» стане заступник голови Адміністрації президента України Ганна Герман. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

У студії політичного ток-шоу обговорюватимуть дві теми: здобутки владної команди та якісний український творчий продукт. Чому в Україні так мало українського? З яких причин у вітчизняному інформаційному просторі так мало якісного українського творчого продукту? Хто винен у такому стані речей: державна система, об\'єктивна культурна ситуація, зовнішні фактори чи самі митці?

 

Крім того, гостями програми стануть Андрій Пишний, заступник голови ради громадського руху «Фронт змін»; Марія Бурмака, співачка, народна артистка України; Оксана Забужко, письменниця та поетеса, літературознавець, публіцист, філософ.

 

Тим часом гостями програми «РесПубліка з Анною Безулик» на 5-му каналі стануть Олексій Плотніков, народний депутат України (Партія регіонів) та Сергій Соболєв, прем\'єр-міністр опозиційного уряду.

 

В ефірі ток-шоу обговорюватимуть тему економічну політику уряду: покращення життя «вже сьогодні» - хто з українців спромігся відчути його особисто? Ціни, тарифи, податки: чим доводиться сплачувати за економічну стабільність? Нова економічна політика: якими заходами можна підняти реальні доходи населення? Уряд реформаторів: заручник чи провідник нової економічної політики влади? Що обіцяє пересічним українцям рік 2011? Про «ситі шлунки» і «затягнуті паски».

 

Нагадаємо, «Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21.00, «РесПубліка з Анною Безулик»  о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду