Олена Кіндзерська стала новою ведучою «Сіті Шопінг»

9 Березня 2011
16627
9 Березня 2011
14:39

Олена Кіндзерська стала новою ведучою «Сіті Шопінг»

16627
Олена Кіндзерська стала новою ведучою «Сіті Шопінг»

З 9 березня розважальну програму «Сіті Шопінг» на телеканалі «Сіті» у парі з Дашею Медовою вестиме Олена Кіндзерська. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Олена Кіндзерська раніше була спортивним журналістом та вела спортивні новини на Першому національному. А також працювала на телеканалах «Спорт-1», ICTV, «Інтер+».

 

Нагадаємо, проект «Сіті шопінг» стартував 1 листопада 2010 року. Його першими ведучими були Юлія Дегтярьова та Анна Філімонова. На початку 2011 року  проект почали вести співачка Даша Медова та Анна Бока.

 

Програма виходить з понеділка по четвер о 18.40.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16627
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вот-вот
4806 дн. тому
и что за текучка на Сити? странно. вроде и канал неплохой, а какие-то перетусовки постоянно. то что-то открывается, то закрывается, то исчезает, то люди меняются. не понятно. два лица только, а все остальные залетные какие-то.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду