ТВі взяв інтерв’ю в медсестри Каддафі (ОНОВЛЕНО)

5 Березня 2011
15913
5 Березня 2011
18:50

ТВі взяв інтерв’ю в медсестри Каддафі (ОНОВЛЕНО)

15913
ТВі взяв інтерв’ю в медсестри Каддафі (ОНОВЛЕНО)

У суботу, 5 березня, в програмі «Знак оклику» на телеканалі ТВі вийде перше інтерв'ю української жінки, яка була медсестрою лідера Лівії Муаммара Каддафі.

 

Автор сюжету - Костянтин Усов.

 

Як повідомляє прес-служба ТВі, у сюжеті будуть «ексклюзивні подробиці особистого життя глави держави, який опинився в епіцентрі міжнародного скандалу і зараз бореться за своє політичне і фізичне виживання».

 

Американське видання The Wall Street Journal опублікувало матеріал свого українського кореспондента Джеймса Марсона, у якому послалось на інтерв'ю ТВі та анонсувало його. Переповідаючи коментарі 24-річної медсестри Оксани, що працювала з Каддафі, газета пише: «Ці коментарі були отримані під час 20-хвилинної бесіди медсестри та  журналіста телеканалу TВi. Интерв'ю знімали прихованою камерою. У  п'ятницю співробітник  Wall Street Journal переглянув відзнятий матеріал, який буде показано по телевізору в субботу».

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15913
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бачив
4805 дн. тому
Дивився цей сюжет. Журналіст справив враження якогось неповносправного. Розмова велась така: ну скажите что-нибудь, ну скажите что-нибудь. Ні питань осмислених, ні зрозумілої цілі у цього спілкування не було. Хоча можна було б щось цыкаве зробити, якщо вже така нагода трапилась.
vladchuev
4805 дн. тому
Смотрел сюжет - позор полный. Смысла - ноль. С таким же успехом можно взять интервью у любой тетки из села
PEPE
4805 дн. тому
Вінстоне, ви невіглас. Це прекрасна журналістька робота: а) ексклюзив - випередив конкурентів, американці мусять посилатися б) вчасно: саме йде громадянська війна у Лівії, найкривавіша з усіх у регіоні, який зараз взагалі найцікавіший на планеті в) зразок роботи саме на свою аудиторію - погляд через українську фігуру
Винстон
4806 дн. тому
Вот персона для украинских журналистов... Офигенный уровень.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду