«Розбір польотів» дивилися краще за «Побачення у темряві»

3 Березня 2011
16348
3 Березня 2011
18:06

«Розбір польотів» дивилися краще за «Побачення у темряві»

16348
«Розбір польотів» дивилися краще за «Побачення у темряві»

2 березня перший випуск оновленого проекту «Розбір польотів» з Юлією Литвиненко та Отаром Кушанашвілі взяв частку, нижчу за середню каналу.

 

Зокрема, за вибіркою «Вся Україна» проект мав рейтинг 4,87%, частку 17%, а за «50 тис.+» - рейтинг 3,87%, частку 12,78%, аудиторія 18+ (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

При цьому середня частка каналу «Інтер» за минулий тиждень становила 17,94% за «Вся Україна» та 15,24% за «50 тис.+».

 

Хоча показники ток-шоу вищі за прем'єру програми «Побачення у темряві», яка раніше транслювалась у цьому слоті.

 

«Розбір польотів» виходить по середах о 22:33. Раніше у цьому слоті канал транслював «Побачення у темряві», але проект не зміг взяти високі показники, і з цього тижня це шоу перемістилось на суботу, 15:00.

 

Нагадаємо, «Розбір польотів» - соціальне ток-шоу, восени 2010 року виходило у будні о 18:00, згодом перемістилося у більш ранні слоти. «Мінімум жовтизни, мінімум смажених фактів», - так жанр програми визначали на каналі. У цьому сезоні разом з Юлією Литвиненко проект веде Отар Кушанашвілі. За його словами, участь у ток-шоу братимуть шестеро гостей, а ролі ведучих розподілятимуться так: «Я - хуліган, вона - респектабельна леді».

 

Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу розрахована за період з 21 по 27  лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16348
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Отстой
4805 дн. тому
Если бы не на первой кнопке,то рейтинги были бы еще ниже.Отстой.Ведущие-никакущие.Такие программы делали двадцать лет назад.
Алегарф
4805 дн. тому
После просмотра этой программы с участием Джигурды и Козловского и нариком Кушанашвили с нарушенным речевым аппаратом в роли ведущего ещё больше убедился в том, что постсоветский рапс дожимает свои последние соки на святом месте советской эстрады... Плёнки 13-летнего украинского патриота : ) files.mail.ru/SAHFDI
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду