Валерію Гай Германіку не призначали керівником «Ералаша»

3 Березня 2011
16020
3 Березня 2011
13:51

Валерію Гай Германіку не призначали керівником «Ералаша»

16020
Валерію Гай Германіку не призначали керівником «Ералаша»

Російського режисера Валерію Гай Германіку не призначали художнім керівником дитячого телепроекту «Ералаш».

 

Поширену в ЗМІ інформацію «Детектор медіа» спростувала представник дирекції зв'язків з громадськістю російського «Первого канала» Марія Лейн: «Такі чутки поширювалися ще рік тому, і вони абсолютно не відповідають дійсності».

 

Нині Валерія Гай Германіка, за її словами, працює над новими проектами для «Первого канала». ТК чекає детальнішу інформацію про ці проекти.

 

Нагадаємо, нещодавно українські інетрнет-видання поширили інформацію російських ЗМІ про те, що Валерія Гай Германіка стала художнім керівником «Ералаша», змінивши на цьому місці Бориса Грачевського.

 

Валерія Гай Германіка зняла декілька документальних і художніх фільмів, зокрема скандальний серіал «Школа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16020
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду