Нацрада відмовила «Чорноморській ТРК» у продовженні ліцензії

3 Березня 2011
27285
3 Березня 2011
08:35

Нацрада відмовила «Чорноморській ТРК» у продовженні ліцензії

27285
Нацрада відмовила «Чорноморській ТРК» у продовженні ліцензії

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення відмовила ТОВ «Чорноморська телерадіокомпанія» в продовженні строку дії ліцензії і вирішила виставити на конкурс три частоти компанії.

 

Ідеться про ліцензію на мовлення на трьох частотах у селищах Нова Петрівка, Совєтське і Чорноморське в Криму. Окрім неї, у «Чорноморської ТРК» є інша ліцензія на мережу із 17 частот, чинна до 26 жовтня 2015 року.

 

Відмову члени Нацради мотивували тим, що «Чорноморська ТРК» мала три попередження: у 2000, 2007 і 2010 роках. І хоча два із них були скасовані, це відбулося через суд. Тобто, за словами першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко, «це компанія з тяжкою історією».

 

Строк дії непродовженої ліцензії в «Чорноморської ТРК» закінчується 28 травня.

 

Нагадаємо, наприкінці 2008 року Нацрада не продовжувала ліцензію компанії, але згодом змінила своє рішення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27285
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду